Vacature Apeldoorn

Vacature (ambulant) begeleider Apeldoorn

Autlook is een professionele organisatie met een informele cultuur en een sterke onderlinge betrokkenheid. De lat voor de kwaliteit van dienstverlening ligt hoog. Ontwikkelen, innoveren en verbeteren is verankerd in de werkwijze. Er is ruime vraag naar onze dienstverlening, die willen we graag realiseren door beheersbaar te groeien.

We komen graag in contact met toekomstige collega’s
voor ons team in Apeldoorn

Wat ga je doen?

Je begeleidt en ondersteunt cliënten in het dagelijks leven. Je kunt omgaan met vastgestelde diagnoses en draagt bij aan de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van onze cliënten. Voor onze doelgroep is het belangrijk dat je kunt plannen en organiseren en dat je taal- en taakbewust bent. Verder ben je authentiek en flexibel in planning. Soms kunnen er zich zaken voordoen waarbij “out of the box” denken van pas kan komen. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Tenslotte, voel jij je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van Autlook. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wie ben jij?

Je bezit een proactieve en besluitvaardige werkhouding. Je kunt plannen en organiseren en je hebt een accurate werkhouding. Van nature ben je iemand die begeleidt en werkt vanuit gelijkwaardigheid, ben jij je bewust van de impact die je hebt als hulpverlener en om die reden is voor het werken met onze cliënten autisme kennis vereist. Voor de functie is het van belang dat je minimaal beschikt over een relevant afgeronde opleiding op HBO niveau.

Wij bieden

  • Een salaris volgens de CAO VVT, deze functie is ingedeeld in FWG 45, afhankelijk van ervaring.
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een laptop en smartphone.
  • Een hele toffe uitdaging in een gezellig team. Goed inwerkprogramma, borging- en implementatiesysteem; 
  • Een gespecialiseerde interne scholing over ASS.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de sollicitatie? Solliciteer dan hier: Vacature Ambulant Begeleider Apeldoorn (werkenbijpgvz.nl). Wil je meer informatie voordat je gaat solliciteren? Neem dan contact met Annita Dijkstra-Oosterman, coördinator van ons team in Apeldoorn. Je kunt contact opnemen via annita@autlook.nl of via 06 22 37 48 92.