Cursussen / scholing

CuScholingrsussen
Autlook biedt scholing voor iedereen die in de dagelijkse praktijk werkt of direct betrokken is bij mensen met autisme. Autlook heeft modulen, cursussen en de methodiek van de Benaderwijze ontwikkeld voor hulpverleners / direct betrokkenen / dienstverleners / loopbaanbegeleiders / leerkrachten die werken met mensen met autisme. Deze modulen en de Benaderwijze zijn op maat aan te passen voor organisaties binnen wonen, werken en onderwijs. Per module wordt aan de hand van een PowerPoint, oefeningen, documentatiemateriaal en film gewerkt.

U krijgt handige tips en specifieke handvatten om meer op maat te werken en beter aan te sluiten op de vraag van de persoon met autisme. Er is tijd en ruimte voor casuïstiek, vragen en praktisch oefenen. Geen ver van je bed, maar de praktijk. Hierdoor ontstaat een helder beeld over uw eigen rol als hulpverlener / dienstverlener / ondersteuner. Voor ouders en direct betrokkenen worden workshops georganiseerd waarin de eigen ervaringen ruim aan bod komen.

Voor meer informatie over scholingen zie Cursussen.

Scholing
Autlook verzorgt regelmatig in het kader van deskundigheids bevordering workshops en themadagen.
Bijvoorbeeld op scholen aan docenten en begeleiders; binnen bedrijven aan leidinggevenden en medewerkers; aan personeel binnen (zorg)organisaties etc.
De invulling van deze deskundigheidsbevordering wordt altijd in verleg en op maat vormgegeven. Voor informatie neemt u contact op met Autlook.