Jennifer Kluin

Coach

Vanaf 1998 ben ik werkzaam in de zorg.  Ik heb gewerkt bij onder andere een medisch kinderdagverblijf, dagbesteding voor volwassenen en op meerdere woonlocaties waar ik volwassenen begeleidde.  Eerst als persoonlijke begeleider en later als zorgcoördinator.  Door de jaren heen heb ik met veel verschillende doelgroepen gewerkt, maar mijn interesse ging uit naar cliënten met ASS.  Ik heb jarenlange ervaring met autisme, dit heb ik op gedaan door trainingen te volgen en symposia bij te wonen. Maar ik heb vooral veel geleerd van de mensen die ik mocht leren kennen en begeleiden.

Ik was al bekend met Autlook doordat ik hier trainingen gevolgd heb en door de samenwerkingen door de jaren heen.  Daarnaast ben ik erg enthousiast over de visie van Autlook.  Samen kijken naar mogelijkheden en kwaliteiten in plaats van naar beperkingen en onmogelijkheden. 

Elk mens is uniek en wil graag echt gehoord en gezien worden.  Samen aan de slag, ondersteunen waar nodig, om te ontdekken wat mogelijk is en wat niet.