Freelancers

De Krachtcentrale

Met De Krachtcentrale gaan we een bijdrage leveren aan het verbeteren van communicatie tussen mensen met autisme en hun directe omgeving. De wens om specifiek op dit vlak actief te zijn komt voort uit onze persoonlijke ervaringen met autisme. Samen hebben we de afgelopen jaren manieren ontwikkeld om elkaar beter te begrijpen, die kennis en ervaring willen we graag met anderen delen.

Door verbeelding in te zetten verkennen we in performance lectures en trainingen hoe verschillend mensen de wereld eigenlijk waarnemen. Door nieuwe communicatievormen op basis van kennis uit kunst en wetenschap te ontwikkelen die hierop inspelen, dragen we bij aan een inclusieve samenleving want onder de juiste voorwaarden kan iedereen meedoen. 

Lees hier de blog van De Krachtcentrale.

 

De Krachtcentrale - Sandra Lange

Hoe stimuleer je mensen om gedrag en communicatie te veranderen? Deze vraag is voor mij de kapstok voor het ontwikkelen van creatieve (trainings)concepten die veranderingsprocessen teweegbrengen. Met mijn levensvisie 'kwetsbaarheid is kracht' motiveer ik anderen om ook vanuit oprechtheid in contact te staan. Ik onderscheid me binnen mijn werkzaamheden met een persoonlijke aanpak, die zich kenmerkt door mijn analytisch vermogen, doortastendheid en ongebreidelde passie voor persoonlijke ontwikkeling. 

De Krachtcentrale - René Nagtegaal

Van kleins af aan heb ik een enorme drive om me te blijven ontwikkelen. Als coach opereer ik vanuit een vragende houding, waarbij directheid en zorgzaamheid elkaar afwisselen. Door het inzetten van persoonlijke leermomenten en humor kom ik tot messcherpe analyses waar deelnemers weer zelf mee an de slag kunnen. Ik kan snel tot de kern komen, doordat ik me niet laat afleiden door sociale codes. Echt contact maken door niet bezig te zijn met contact maken.