Brenda Eiland

Coach

Wie durft te verdwalen vindt nieuwe wegen! Dit lijkt zo makkelijk, er zijn zoveel wegen en de één nog drukker dan de ander, maar toch weet ik dat ik mijn eigen weg kan bewandelen.

Meerdere opleidingen heb ik mogen volgen met diverse werkplekken waar ik heb mogen leren en plezier heb ervaren. Het werken met cliënt/gezin/familie stond centraal. Autisme was wel altijd de leidraad binnen deze werkplekken en het viel mij op dat het er voorwaardelijk zijn voor de client mijn kracht was, welke situatie zich er ook voor deed. 

Onze zoon kreeg de diagnose Autisme waarbij ik al ver daarvoor wist dat hij dit had. Zijn omgeving zag zijn signalen niet en herkenden het ook niet met wat wij bespraken. Het zien en gezien worden kon al helpend zijn voor hem destijds. Nu gaan wij vooruit met hem, een weg vol mogelijkheden.

Als persoon ben ik verbindend, empathisch en betrokken. Dit neem ik mee als bijdrage aan Team Autlook. Een fijne en prettige werkomgeving waarbij de cliënt echt centraal staat. Niet de weg die altijd rechtdoor loopt, maar een weg waarbij je weleens kan afslaan. Linksom of rechtsom.